Wat doe ik

Energie is alles, alles is energie, alles is in beweging.  Door beweging is heel worden mogelijk hart hout

Ik werk graag samen met mens, dier en natuur.

Samen de dingen op een rijtje zetten. Zoeken naar wat het beste past is naar mijn idee een mooi ‘spel’. Het spel van ont-wikkelen. Het ontdoen van de ‘wikkels’ (ballast) en ontdekken (her-inneren) wie je werkelijk bent.

Een gesprek tussen jou en mij, als eerste, vind ik erg belangrijk. Degene die het verhaal vertelt, weet meestal zelf al het beste wat er (in grote lijnen) aan de hand is.

Anderen ondersteunen in het bewustwordingsproces is mijn passie.

Als coach maak ik naast gesprekken onder andere ook gebruik van de MIR-methode, bloesemremedies en ‘huiswerk’ (bijv. dromen opschrijven, gebruik van affirmaties, leefwijze).

Het geeft mij veel voldoening als iemand weer meer zicht op het eigen leven krijgt en moed en vertrouwen terug vindt. Uiteindelijk ben je als mens een fantastisch mooie puzzel en is elke ervaring in je leven weer een stukje van die mooie puzzel. Wat heb je weer geleerd, wat past er nu weer op zijn plek?