MIR-Methode

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in de Slavische talen.

De MIR-Methode brengt vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo op de website (www.mirmethode.nl) voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

Kinderen en dieren reageren vaak nog sneller dan volwassenen op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon.”

Ik help je graag

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke situatie. Dat kan bijvoorbeeld zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem gerust contact met me op.

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt. Het kan wel samen!

 

De 9 stappen van de MIR-Methode

Zie ook:  www.mirmethode.nl